450 gram kylling (brystfillet)
50 gram smør
3 spsk karrypulver
4 gulerødder (skrællede)
2 løg
½ blomkålshoved
1,25 liter vand
3 bouillonterninger (kylling)
1 porre
100 ml fløde
Salt
1. Skær gulerødder, løg og blomkålshoved i små stykker.
2. Smelt smør og svits karrypulveret af.
3. Tilsæt grøntsagerne og steg dem i karrysmørret.
4. Tilsæt vand og bouillonterninger.
5. Skær kødet i store stykker (de skal fiskes op senere) og tilsæt dem.
6. Lad det koge i 20 minutter.
7. Snit porren i tynde skiver.
8. Tag kødet op og blend suppen med en stavblender.
9. Tilsæt fløde og lad det koge 1-2 minutter.
10. Smag til med salt.
10. Skær kødet i tern og kom det i suppen.