Kylling- og karrysuppe

Ingredienser

450 gram kylling (brystfillet)

50 gram smør

3 spsk karrypulver

4 gulerødder (skrællede)

2 løg

½ blomkålshoved

1,25 liter vand

3 bouillonterninger (kylling)

1 porre

100 ml fløde

Salt

Opskrift

1. Skær gulerødder, løg og blomkålshoved i små stykker.

2. Smelt smør og svits karrypulveret af.

3. Tilsæt grøntsagerne og steg dem i karrysmørret.

4. Tilsæt vand og bouillonterninger.

5. Skær kødet i store stykker (de skal fiskes op senere) og tilsæt dem.

6. Lad det koge i 20 minutter.

7. Snit porren i tynde skiver.

8. Tag kødet op og blend suppen med en stavblender.

9. Tilsæt fløde og lad det koge 1-2 minutter.

10. Smag til med salt.

10. Skær kødet i tern og kom det i suppen.


Visninger: 458
Kategorier
Flere opskrifter fra