Kyllinge- og karrysuppe

Kyllinge- og karrysuppe

Ingredienser

450 gram kylling (brystfillet)
50 gram smør
3 spsk karrypulver
4 gulerødder (skrællede)
2 løg
½ blomkålshoved
1,25 liter vand
3 bouillonterninger (kylling)
1 porre
100 ml fløde
Salt

Fremgangsmåde

Skær gulerødder, løg og blomkålshoved i små stykker.
Smelt smør og svits karrypulveret af.
Tilsæt grøntsagerne og steg dem i karrysmørret.
Tilsæt vand og bouillonterninger.
Skær kødet i store stykker (de skal fiskes op senere) og tilsæt dem.
Lad det koge i 20 minutter.
Snit porren i tynde skiver.
Tag kødet op og blend suppen med en stavblender.
Tilsæt fløde og lad det koge 1-2 minutter.
Smag til med salt.
Skær kødet i tern og kom det i suppen.