Belgiske vafler

Ingredienser

Nok til ca. 10 belgiske vafler:
1 æg
30 gram sukker
120 gram hvedemel
3 poser (ca. 3 x 8 gram) vaniljesukker
½ pose / 1 tsk bagepulver
½ tsk salt
1½ dl kærnemælk
Du kan godt bruge 1,25 dl letmælk men de bliver ikke nær lige så gode
65 gram smeltet smør

Opskrift

1. Sukker og æg piskes til det ikke kan blive mere luftigt.

2. Mel, bagepulver, vaniljepulver og salt blandes sammen i en skål.

3. Vend det, og kærnemælken, i det piskede æg og sukker.

4. Hæld smeltet smør i og rør det forsigtigt så dejen bliver jævn.

5. Bag vaflerne på vaffeljernet.

6. Selv om vaflerne kan virke slatne og bløde når de har fået nok bliver de sprøde af at ligge i kort tid.


Visninger: 283
Kategorier
Lignende opskrifter
No Recipes - Check Back Later
Flere opskrifter fra